Spring naar de tekst

Wilt u vergaderen op een centrale plek in Nederland? In Huis ter Heide biedt Abrona diverse mogelijkheden in 't Lichtpunt en het boerderijcafé. Kom gerust een sfeer proeven!


Restaurant & Zalencentrum 't Lichtpunt
‘t Lichtpunt beschikt over diverse vergaderzalen en -kamers die naar wens ingericht kunnen worden voor vergaderingen, bijeenkomsten of feesten. Aansluitend, voorafgaand of tijdens uw bijeenkomst kunt u terecht in ons restaurant. Het heeft een open sfeer en een kleurrijke aankleding en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. Voor een heerlijke lunch of een kopje koffie met appeltaart bent u hier aan het juiste adres.

 

ACTIEpetitfour-abrona
Huurt u bij ons een vergaderruimte dan kunt u gratis petit fours met logo of foto bestellen voor bij de koffie of thee. Deze actie loopt tot juli 2012. Kijk voor meer informatie op de website van ‘t Lichtpunt.

 

Boerderijcafé
Het boerderijcafé is kleinschalig en gezellig van opzet. Vanaf het bijbehorende terras heeft u een prachtig uitzicht over het terrein, de grote speeltuin en de dierenweiden van Abrona Boerderij Sterrenberg. Voor besloten (kinder)feesten en bijeenkomsten kunt u Boerderij Sterrenberg afhuren. Kijk voor meer informatie op de website van Abrona Boerderij Sterrenberg.

 

Reserveren
Pluspunt van de locaties is dat ze centraal gelegen zijn in het midden van het land, op 5 minuten rijden van de snelweg. U kunt bij ons natuurlijk gratis parkeren op het ruime parkeerterrein.

Heeft u interesse in het huren van een ruimte voor uw bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen, T (0346) - 359 650 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Abrona als Leerbedrijf
In het restaurant en in het boerderijcafé werken mensen met een verstandelijke beperking in de bediening, achter de kassa en in de huishouding. Abrona biedt hen diverse opleidingen en jobcoaching om zich meer te kunnen ontplooien in hun werk en te ontdekken wat goed bij hen past. Om hiervan een indruk te krijgen, kunt u de film Abrona als Leerbedrijf bekijken.

twitter-icon Facebook-icon